08 maj 2007

The pain you feel is real

Gör tre crunch situps. Sen upp i 45 grader och håll där. Det svider något oerhört när man sitter och spänner magen max med statisk belastning. Men vilken skön känsla när man släpper ner och får slappna av en liten stund. Känner hur blodet strömmar tillbaka och syresätter musklerna igen. Sen upp igen, håll, håll, fem sekunder kvar. Sen slappna av igen med samma sköna känsla i magmusklerna.

Passet var inga konstigheter normalt fyspass med stationer om 45sekunders övningar. Det sved rejält i triceps idag av någon anledning. De tog slut totalt under en övning så jag inte kunde fortsätta. Men det är väl någon anledning till det, vad har jag ingen aning om. Gött att köra slut på musklerna.

Dock inser jag att jag nog behöver lasta på mer vikter på ben och det är sällan roligt för man blir så sjukt trött i hela kroppen när benen jobbar max. Blir yr i huvudet och sånt när allt syre försvinner ner i benen. Men det är väl bara att bita ihop och köra knäböj. Kör med 35Kg på stången nu och lär väl öka till 40Kg på torsdag. Ska bli spännande.

Verkligen skönt att träningslusten och energin håller i sig. Är alltid väldigt taggad nu inför varje pass. Det är i princip dagens höjdpunkt.

Inga kommentarer: