11 augusti 2006

Träning efter resa

Oroande mig såklart lite för hur första träningen skulle vara efter resan. Skulle det vara tungt, skulle det kännas tråkigt och jobbigt? Men jag gick iväg med bestämda steg och väskan över axlen, för här ska jag inte låta usa döda min träning också, så får det minsann inte bli.

Redan under uppvärmingen kände jag hur detta skulle gå. Första varven på tramporna och kroppen vaknade snabbt till och fann sig snabbt i situationen. Tio minuter gick ganska fort och det är dags att gå ner till maskinerna. De första två mördarmaskinerna oroade jag mig lite för. Det är baksida och framsida lår. Det är tunga vikter och obekväma ställningar, iaf. baksida.

Det började dåligt med att jag bara klarade fem repetitioner i baksida lår-maskinen men jag gick glad i hågen vidare till framsida lår och lärde mig av mitt misstag och sänkter vikterna något. Då pressade jag upp dem sex gånger som jag normalt gör, utmärkt. Så gick passet vidare och jag gjorde mina reptitioner med normala pre-resa-vikter på alla maskiner. Kände dock mot slutet att mina triceps inte riktigt orkade med så jag strök en maskin för triceps och sänkte vinkterna på den som är enbart fokuserad på dessa.

Kännr redan nu att jag kommer nog få rejäl träningsvärk nu efter detta långa uppehåll från träning. Ska bli skönt att känna av.

Den vane läsaren inser att träningen var på en fredag och det innebär vägning. Funderade hela dagen igår och innan, samt under träningen hur jag skulle göra med detta. Men tillslut, precis när jag gick in till omklädningsrummet bestämde jag mig för att ta tjuren vid hornen och väga mig. Vägning efter usaresa fylld med feta mackor, enorma hamburgare, stora biffar, ben&jerrys-glass. Kakor och annat kaffebröd. Hur skulle detta gå tänkte jag. Ställer mig på vågen och den stannar på sköna 91,9Kg. Jag har alltså gått ner 3hg eller stått still kanske man ska säga. Oerhört skönt.

Inga kommentarer: