27 september 2007

Skönt mixpass

Tänkte köra Core Express idag på World class vilket tydligen var motsvarande ABS på nautilus, alltså mage och rygg. Vilket alltid är skönt numer när man börjar bli lite vältränad.

Men jag tänkte att 30 minuter mage/rygg inte skulle räcka som pass så jag tänkte cykla och springa på gymmet innan för att värma upp. Sen insåg jag att jag faktiskt har en riktigt cykel och måste börja orientera mig i staden, så varför inte kombinera träningen med kännedom om hur staden är orienterad.

Sagt och gjort jag gav mig iväg på cykeln och drog igenom kungsholmen, sen över västerbron som är en riktigt långt mördarbacke. Söder susade jag igenom och det är rejält kuperat och sen manövrerade jag mig genom slussen och ner runt gamla stan, förbi slotter och förbi kungsträdgåren. Kommer till kungsgatan och cyklar förbi Casino Cosmopol och sen upp tills kungsholmen till ännu en riktigt lång backe upp mot Sankt eriksgatan och sen tillbaka till World Class. Jag hade inte kollat ett dugg på klockan och går in på gymmet ganska precis halvnio, corepasset börjarde tjugo i nio (tjygi i nie) och kom precis lagom dit.

Passet gick som på räls och det enda som var problemet var väl när det var övningar tunga för höftböjarna. Men det var inte oväntat, i övrigt gick det mycket bra. Så är det fint väder nästa torsdag så blir det samma nästa vecka. Cykeltur och Core Express.

Jag behöver väl knappast säga att jag cyklade så fort jag kunde hela tiden, så det var rejält pass.

Inga kommentarer: