11 april 2007

Cyklingen verkar ha gett resultat direkt

Två veckor och en dag sedan senaste vägningen och jag vägde nu in på 89,1Kg utan att jag direkt har ätit annorlunda än veckorna innan. Så mina mil på cykeln verkar ha givit resultat omgående. Ska bli spännande att se hur det ser ut som två veckor för nu kommer jag nog ge mig ut på en cykeltur onsdag, fredag, lördag och kanske söndag. Det är oerhört skönt att susa fram på vägarna. Första tio minutrarna är lite sega men sen brukar det släppa och man kan bara veva på.

Jag hann inte blogga igårkväll då en av mina absolut bästa vänner var i stan på besök så det blev middag och socialiserande med honom under kvällen. Så blogget fick vänta till idag helt enkelt.

Passet igår gick mycket bra och jag har en oerhörd energi under hela passet. Svetten formligen forsade och jag pressade mig ganska friskt mot slutet var riktigt slut i axlarna. Både från passet och att cyklingen anstränger både axlar och triceps endel.

Det enda som var lite störigt var att under axelpress med hantlar (hålla en hantel i varje hand och pressa uppåt över huvudet). Så kände jag mig otroligt svag i ena armen och fattade inte vad det berodde på. Jag klarade precis nätt och jämt att köra 45 sekunder med en fuskrep som sista repetition. När jag la ifrån mig vikterna så såg jag varför det blev så. Jag hade råkat ta en 10:a och en 7,5:a. När jag normalt kör med två 7,5:or. Kanske därför det kändes lite väl tungt med en arm. Sånt som händer!

Inga kommentarer: